gel de curatare,

Gel purificator pentru tenul gras si mixt Pell Amar

06:54:00 Descude 0 Comments




Ori de cate ori mi se pare ca am facut o afacere buna, trebuie sa o impartasesc cu voi, in ciuda barierei virtuale care va impiedica sa testati si sa "gustati" produsele alaturi de mine.

A trecut mai bine de o luna de cand folosesc gelul purificator pentru tenul gras si mixt  de la Pell Amar. E timpul sa vi-l prezint!



Indepartarea machiajului si curatarea tenului pentru mine este un obicei peste care nu sar. O curatare regulata si temeinica permite tenului sa respire si nu trec peste aceasta etapa asta pentru nimic in lume.
Folosesc intotdeauna un gel de curatare, am incercat multe si printre favorite mentionez gelul spuma de la Nivea, cel pentru tenul sensibil. In momentul de fata gelul purificator de la Pellamar e in topul listei.
Are o consistenta gelatinoasa, transparenta si in contact cu apa se transforma intr-o spuma densa, fina si catifelata foarte blanda cu pielea.





Pentru a fi sigura ca nu raman urme de machiaj sau impuritati pe tenul meu peste noapte,  indepartez ultimele ramasite prin miscari circulare, masajul de seara devenind o adevarata placere.
Dimineata repet procedeul pentru a scapa de sebumul produs pe timpul noptii.
Rezultatele nu au incetat sa apara: pielea este mai curata, porii micsorati.
Elimina toate urmele de machiaj si impuritatile fara sa agreseze sau sa irite pielea si se clateste foarte usor. Blandetea este cuvantul cheie si incerc sa evit atat cat pot produsele care contin alcool si parfum.





Are un gramaj imens, 250 grame imi vor ajunge garantat cateva luni bune.
Compozitia sa este, de asemenea, perfecta!
O mare descoperire! Daca aveti tenul gras sau mixt si sunteti in cautarea unui produs de curatare eficient, acesta va va multumi cu siguranta!

 Recunosc ca nu as fi cumparat produsul in alte circumstante, e meritul blogului!

Love,D






You Might Also Like